ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!!

Καλώς ήρθατε!!!
Εμείς οι γάτες...
οι φίλοι μας οι σκύλοι...
και άλλοι πολλοί
τετράποδοι και
δίποδοι φίλοι μας...
σας καλωσορίζουμε
στο σπίτι μας!!!
Εδώ μέσα
κουμάντο κάνουμε...
ΕΜΕΙΣ!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν από εσάς
να μας αγαπάτε...
να μας σέβεστε...
να μας φροντίζετε...
και να μας συμπεριφέρεστε
όπως συμπεριφερόμαστε
κι εμείς σε εσάς!!!
Γραφτείτε μέλη
στο σπίτι μας...
και η πόρτα μας
θα είναι πάντα ανοιχτή για σας!!!
Ψάχνουμε να κάνουμε και νέους φίλους...Γνωρίστε μας και τα δικά σας ζωάκια
για να κάνουμε παρέα!!!

Με ένα κλικ γινόμαστε φίλοι

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Γράμμα από ένα κουτάβι...Είμαι το κουτάβι σου και θα σε αγαπώ  μέχρι να πεθάνω, αλλά σε παρακαλώ πρέπει να μάθεις μερικά πράγματα για μένα για να έχουμε μια ωραία σχέση.
Είμαι ένα μικρό κουτάβι  και  αυτό σημαίνει ότι η νοημοσύνη μου και η ικανότητά μου για μάθηση είναι ακριβώς η ίδια με ενός παιδιού 8 μηνών. Είμαι κι εγώ ένα μικρό κουτάβι!
Θα μασάω τα πάντα κι ότι βρω μπροστά μου με τα μικρά δοντάκια μου. Στο κάτω,  κάτω με αυτό τον τρόπο θα διερευνήσω και θα μάθω τον κόσμο ! Γιατί με κατηγορείς; Ακόμη και τα ανθρώπινα παιδιά βάζουν διάφορα πράγματα στο στόμα τους.
Εσύ οφείλεις να με καθοδηγήσεις, να μου δείξεις τι είναι δικό μου και τι όχι, για να το μασουλίσω !
Είμαι το κουτάβι σου και πρέπει να γνωρίζεις  ότι η κύστη μου δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο από 1-2 ώρες. Δεν είμαι σε θέση να το αισθανθώ ότι θα κάνω “τσίτσα” μου μέχρι εκείνη την στιγμή που πραγματοποιείται. Βλέπεις δεν μπορώ  να σου μιλήσω και να σου πω ότι πρέπει να πάω επειγόντως για  “τσίτσα”  και ότι δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό μέχρι να γίνω 6-9 μηνών.
Σε παρακαλώ, μη με τιμωρείς  γιατί δεν με έβγαλες  ΕΣΥ  έξω τις τελευταίες  3 ώρες. Τι έπρεπε; Να “κουδουνίσω” ;  Εσύ έχεις την ευθύνη για αυτό,  όχι εγώ !
Μη ξεχνάς ότι είμαι ακόμη πολύ μικρούλη και πρέπει να θυμάσαι ότι χρειάζομαι να πηγαίνω κάθε 2 ώρες μετά το φαγητό, τον ύπνο, το παιχνίδι .
Μη ξεχνάς επίσης ότι δεν πρέπει να μου δίνεις νερό μετά τις 8 το βράδυ, για να κοιμάμαι ήσυχα την νύχτα χωρίς να σε ενοχλήσω!


Ασφαλώς τα “ατυχήματα”  θα συμβαίνουν, αλλά σε παρακαλώ να είσαι υπομονετικός μαζί μου. Σε παρακαλώ... μη ξεχνάς, είμαι το κουτάβι σου .
Είμαι το κουτάβι σου και μου αρέσει  να παίζω. 
Να τρέχω τριγύρω και να κυνηγάω φανταστικά τέρατα, τα πόδια σου και να επιτίθεμαι  στα δάχτυλά σου, να κυνηγάω μικρές μπαλίτσες, γάτες και τα μικρά παιδιά. Είναι παιχνίδια όλα αυτά και εγώ θέλω να παίζω συνέχεια...
Μη μου θυμώνεις  και μη μου κρατάς κακία κι ακόμη περισσότερο...μην περιμένεις σοβαρότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμάμαι όλη την ημέρα !
Αν όλη αυτή την ενέργειά μου δεν μπορείς να την αντέξεις, ίσως...ίσως λέω, να σκεφτείς  εσύ, η διάνοια,  μια κάποια λύση. 
Το παιχνίδι είναι ευεργετικό για την ηλικία μου, χρησιμοποίησε λοιπόν τη σοφία σου...και οδήγησέ με στο παιχνίδι εκείνο που θέλεις να παίζω...αγόρασέ μου τα ανάλογα  παιχνίδια, μπαλίτσες, ρυμουλκούμενα ή άλλα διάφορα που θα μπορώ να μασουλάω !!!
Σε περίπτωση που ίσως άθελά μου σε δαγκώσω κάπως περισσότερο,  απλά  μίλησέ  μου,  ξέρεις εσύ, στην “γλώσσα  του σκύλου”  … ένα δυνατό ουρλιαχτό  και να είσαι σίγουρος ότι θα λάβω το μήνυμα...γιατί ξέρεις, αυτός είναι ο τρόπος που επικοινωνούν οι σκύλοι μεταξύ τους !!!   
Είμαι το κουτάβι σου και ελπίζω να μη μου φωνάζεις ή να με χτυπάς ή ακόμη να με κλωτσάς. Θα χτυπούσες ένα ανθρώπινο μωρό 6 μηνών; Ασφαλώς όχι !!!
Για αυτό σε παρακαλώ να μου συμπεριφέρεσαι  με τον ίδιο καλό τρόπο...βλέπεις είμαι πολύ ευαίσθητο...
Για παράδειγμα αν σου  μασήσω κάτι το οποίο δεν πρέπει, απλά φώναξε ένα δυνατό ΟΧΙ ΜΑΣΗΜΑ  και δώσε μου κάποιο παιχνίδι για το σκοπό αυτό. Καλύτερα όμως είναι να μαζεύεις εκείνα που δεν θες να έρθω σε επαφή  μαζί  τους .
Είμαι ένα κουτάβι και είμαι πλάσμα με αισθήματα σαν τα δικά σου, αλλά επίσης και πολύ διαφορετικό. 
Η αλήθεια  είναι ότι θέλω να σε ευχαριστήσω και να γίνω μέλος της δικής σου οικογένειας και της ζωής σου. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις, το εύχομαι, γιατί χρειάζεσαι ένα  αγαπητό συνεργάτη και σύντροφο για αυτό μη με υποβιβάζεις  και σε παρακαλώ μη με "πετάξεις" κάποια στιγμή στο πίσω μέρος του σπιτιού σου όταν μεγαλώσω  κλειδωμένο στο κλουβί. 
Μη με κρίνεις  με σκληρότητα  αλλά διαμόρφωσέ με, δείξε μου τρυφερότητα και δίδαξέ με για να γίνω ένα μέλος που να ταιριάζει στη δική σου οικογένεια.
Είμαι ένα κουτάβι, δεν είμαι τέλειο και ξέρω ότι κι εσύ δεν είσαι τέλειος. Σε Αγαπώ όμως . 
Γι αυτό σε παρακαλώ μάθε αυτά που πρέπει για να με διδάξεις και να με μεγαλώσεις . Σε παρακαλώ δίδαξέ με με αγάπη, υπομονή και το σωστό τρόπο για να διορθώσω την συμπεριφορά μου.
Είμαι ένα κουτάβι που θέλει μόνο να σε αγαπάει , να είναι μαζί σου και να σε ευχαριστεί. 
Είμαστε το ίδιο εσύ και εγώ και οι δύο νοιώθουμε πείνα, δίψα, πόνο, φόβο, δυσφορία.
Μια μέρα όμως θα γίνω ένα ωραίο σκυλάκι και έχω την ελπίδα ότι θα είσαι περήφανος για μένα  και θα με αγαπάς τόσο πολύ όσο σε αγαπώ κι εγώ .

Με αγάπη το κουτάβι σου !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

....