ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!!

Καλώς ήρθατε!!!
Εμείς οι γάτες...
οι φίλοι μας οι σκύλοι...
και άλλοι πολλοί
τετράποδοι και
δίποδοι φίλοι μας...
σας καλωσορίζουμε
στο σπίτι μας!!!
Εδώ μέσα
κουμάντο κάνουμε...
ΕΜΕΙΣ!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν από εσάς
να μας αγαπάτε...
να μας σέβεστε...
να μας φροντίζετε...
και να μας συμπεριφέρεστε
όπως συμπεριφερόμαστε
κι εμείς σε εσάς!!!
Γραφτείτε μέλη
στο σπίτι μας...
και η πόρτα μας
θα είναι πάντα ανοιχτή για σας!!!
Ψάχνουμε να κάνουμε και νέους φίλους...Γνωρίστε μας και τα δικά σας ζωάκια
για να κάνουμε παρέα!!!

Με ένα κλικ γινόμαστε φίλοι

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ασωτίες...





Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο πήραν τα μέλη της οικογένειας Γουόρθ στην Βρετανία αφού ύστερα από 4 χρόνια βρήκαν ξανά την αγαπημένη τους γάτα που είχε εξαφανιστεί το 2007.


Η γάτα που ονομάζεται Γουίλοου και είναι κατάμαυρη, είχε εξαφανιστεί το 2007 όταν ήταν 7 χρονών την ώρα που είχε βγει από το σπίτι της στο Πρινστάουν του Ντέβον. Πριν από έξι μήνες μια οικογένεια στο Πλίμουθ που απέχει 20 μίλια από το Ντέβον βρήκε την περιπλανώμενη γάτα, την περιμάζεψε στο σπίτι της και πριν δύο εβδομάδες όταν άδειασε θέση σε ένα κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων την παρέδωσαν στις αρχές. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian, εκεί οι κτηνίατροι βρήκαν το ενσωματωμένο μικροτσίπ που έφερε το ζώο και ανακάλυψαν πως η Γουίλοου άνηκε στην οικογένεια Γουόρθ.
Κανένας δεν ξέρει πως το τετράποδο κατάφερε να διασχίσει τα 20 μίλια από το Πρινστάουν μέχρι το Πλίμουθ γιατί η περιοχή είναι γεμάτη αχανείς βάλτους.




Μία γατούλα κατάφερε να επιστρέψει σπίτι της 10 μέρες μετά διανύοντας πάνω από 2 μίλια μέσα στους υπόνομους...Η γατούλα χάθηκε μία νύχτα με καταιγίδα αλλά κατάφερε να ξαναγυρίσει σπίτι της.


Η 39χρονη ιδιοκτήτρια της και οι κόρες της είχαν χάσει κάθε ελπίδα να την ξαναβρουν όταν ένας γείτονας τις φώναξε έξω επειδή είχε ακούσει νιαουρίσματα από ένα φρεάτιο!

Κάλεσαν τον δήμο και έστειλαν δύο εργάτες για να βγάλουν το φρεάτιο και να απελευθερώσουν τη γατούλα, που αν και βρώμικη ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί.





Στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, μια 15χρονη γάτα, η Ντίξι, γύρισε σπίτι της μετά από 9 χρόνια. Η επιστροφή της ήταν αναπάντεχη και οι ιδιοκτήτες της τρελάθηκαν όταν την είδαν. Ήταν σίγουροι πως μετά από τόσα χρόνια απουσίας, η γάτα δεν θα επέστρεφε ποτέ σπίτι και ίσως να είχε αποβιώσει κιόλας.

Την γάτα βρήκε ένας γείτονας, ο οποίος την έβλεπε για μέρες να τριγυρνάει στη γειτονιά και σαν καλός Σαμαρείτης κάλεσε την Εταιρεία Προστασίας Ζώων (RSPCA) για να αναφέρει το γεγονός. Όταν η RSPCA, και συγκεκριμένα ο υπάλληλος της, Άλαν Πίταγουεϊ, έφτασε στην γειτονιά και είδε την γάτα, η οποία ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και φυσικά αδυνατισμένη, έλεγξε το microchip που είχε και ανακάλυψε πως πρόκειται για την Ντίξι. Αμέσως, την επέστρεψε στους ιδιοκτήτες της Άλαν και Γκίλι Ντιλέινι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Μετά από 9 χρόνια κρατούσαν και πάλι την αγαπημένη τους γατούλα αγκαλιά.
«Από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού δεν έχει σταματήσει να γουργουρίζει», δήλωσε η κυρία Ντιλέινι.





Η γάτα της φωτογραφία ζούσε στο Νέο Μεξικό αλλά βρέθηκε στο Σικάγο! Άγνωστο το πώς, η γάτα κατέληξε καταφύγιο αδέσποτων, 1300 μίλια μακριά απο το σπίτι της!

Η γάτα θα θανατωνόταν καθώς κανείς δεν την ζήτησε αλλά όταν έκαναν έλεγχο για microchip ανακάλυψαν ότι η γάτα έχει ιδιοκτήτη! 


Τηλεφώνησαν στην ιδιοκτήτρια που την έψαχνε για 8 ολόκληρους μήνες αλλά δεν είχε χρήματα για να βγάλει εισιτήριο ώστε να πάει να παραλάβει τη γατούλα!


Μια κυρία που θα πήγαινε σε σε έναν γάμο στο Σικάγο όμως αποφάσισε να την πάρει μαζί της και να την επιστρέψει στην ιδιοκτήτρια της.

Ένα happy end χάρη στο microchip!


Δεν υπάρχουν σχόλια: