ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!!

Καλώς ήρθατε!!!
Εμείς οι γάτες...
οι φίλοι μας οι σκύλοι...
και άλλοι πολλοί
τετράποδοι και
δίποδοι φίλοι μας...
σας καλωσορίζουμε
στο σπίτι μας!!!
Εδώ μέσα
κουμάντο κάνουμε...
ΕΜΕΙΣ!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν από εσάς
να μας αγαπάτε...
να μας σέβεστε...
να μας φροντίζετε...
και να μας συμπεριφέρεστε
όπως συμπεριφερόμαστε
κι εμείς σε εσάς!!!
Γραφτείτε μέλη
στο σπίτι μας...
και η πόρτα μας
θα είναι πάντα ανοιχτή για σας!!!
Ψάχνουμε να κάνουμε και νέους φίλους...Γνωρίστε μας και τα δικά σας ζωάκια
για να κάνουμε παρέα!!!

Με ένα κλικ γινόμαστε φίλοι

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Παμπ για σκύλους...Συχνά όταν αναφερόμαστε στους σκύλους,  λέμε ότι είναι οι καλύτεροι και οι πιό πιστοί φίλοι του ανθρώπου. Είναι πάντα στο πλάι μας...εκτός από ορισμένους χώρους όπως κινηματογράφο, παμπ, εκκλησίες...

Λοιπόν μάθετε τα νέα!!!!

Δεν υπάρχει πιά δικαιολογία για τους ιδιοκτήτες σκύλων στο Newcastle, στην Αγγλία,όταν θέλουν να βγουν για ένα ποτό!!!
Η παμπ "The Brandling Villa" στο  Newcastle, όχι μόνο επιτρέπει την είσοδο στους τετράποδους φίλους μας, αλλά έχει επίσης δημιουργήσει ένα μενού ειδικά για σκύλους. Το γερό χαρτί αυτού του μενού βέβαια είναι ότι διαθέτει μια μπίρα μόνο για σκύλους.
Η συγκεκριμένη παμπ επιδιώκει να παραμείνει παραδοσιακή με μία δόση μοντέρνου, υποδεχόμενη τους θαμώνες της μαζί με τους σκύλους τους. 
Η μπίρα που προσφέρεται στα τετράποδα δεν περιέχει αλκοόλ. Περιέχει βύνη - έχει αφαιρεθεί η ουσία λυκίσκος που είναι βλαβερή για τα σκυλιά- αλλά και εκχυλίσματα κρέατος (ζωμός βοδινού ή κοτόπουλου).


Μέσα σε 15 μέρες καταναλώθηκαν τα πρώτα 48 μπουκάλια κι έτσι ο ιδιοκτήτης της παμπ έκανε νέα παραγγελία. Ωστόσο, ο ίδιος εκφράζει την αποδοκιμασία του σ’ αυτήν την μπίρα, λέγοντας ότι μυρίζει σαν κρέας μοσχαριού. «Δεν θέλω να το δώσω στον σκύλο μου χωρίς να το δοκιμάσω πρώτα. Μου προκαλεί ναυτία και επίσης του σκύλου μου δεν του αρέσει, αλλά πολλοί πελάτες μου την προτιμούν για τους δικούς τους σκύλους». 
Μιλώντας για το πώς του ήρθε η ιδέα για να σερβίρει μπύρα σκύλων στην παμπ του, ανέφερε: 
«Έψαχνα στο ίντερνετ για περίεργα πράγματα κι αποφάσισα να τη μετατρέψω σε φιλοζωική παμπ. Οι σκύλοι έπιναν νερό κι έτρωγαν μπισκότα οπότε φτιάξαμε μενού ειδικά για σκύλους, βασισμένο σε παραδοσιακά βρετανικά γεύματα».

Η μπίρα είναι εισαγωγής από την Αμερική, το Phoenix της Arizona.
Έχει γεύση κοτόπουλου ή μοσχαριού και βύνης κριθαριού. Δεν περιέχει αλκοόλ ούτε ανθρακικό αλλά ούτε και λυκίσκο που μπορεί να είναι τοξικός για σκύλους. Ένα πακέτο έξι κουτιών κοστίζει ( πανάκριβα) περίπου δεκαέξι ευρώ.

 
Τώρα εμείς τι να πούμε...
Φανταστείτε να δούμε και τέτοιες σκηνές έξω από την παμπ....

Glitter Graphics | http://www.graphicsgrotto.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: